PEMBORONG


Tahukah anda… 

Memang lumrah kehidupan manusia, kita secara semulajadi suka recommend & promote kepada kawan-kawan & sedara-mara (kadang-kadang kat orang-orang yang tak kenal pun) mengenai apa yang kita suka – produk, perkhidmatan, idea & macam-macam lagi lah… Contoh: Kita makan Cheeze Weezee yg sedap, kita beritahu kawan-kawan & sedara-mara kita betapa sedapnya Cheeze Weezee (kat orang-orang t
ak kenal pun kita bagi tau especially zaman I.T. ni senang nak sebarkan info. contoh melalui facebook). Yup, kita recommend movies, muzik, hp, computer, buku, resepi masakan, pembantu rumah, doktor, kereta, rumah, sukan, politik, artis & pelbagai lagi lah. Kita semua setiap hari melakukannya.

Recommending and Promoting what you like". Itu aje. Terdapat dua kategori manusia di dunia ini:
Pertama: Orang yang recommend & promote perkara yang dia suka, dan
Kedua: Orang yang perolehi keuntungan kerana melakukannya.

Banyak syarikat percaya, recommendation & promotion produk & perkhidmatan mereka melalui mulut-ke-mulut (word-of-mouth) adalah lebih efektif dari duit yg mereka bayar untuk pengiklanan & pemasaran secara tradisional. Jadi, jika anda suka dengan produk & perkhidmatan Cheeze Weezee ini, JANGAN TUKAR apa yang anda telah/ sedang/ akan buat, hanya teruskan recommending & promoting, dan kalau anda suka …rebutlah peluang untuk perolehi keuntungan kerana melakukannya…kan best bila kita buat apa yang kita suka dan dalam masa yang sama kita perolehi ganjarannya….

Yang mana satu kategori anda? Saya pilih yang kategori kedua. Mulakan dengan langkah pertama dengan check-it-out sendiri……Yippieeeee……

Inilah Produk Cheeze Weezee kebanggan KP... Jom check out harga utk borong


 

 1. PAKEJ JIMAT CW: Cheeze Weezee 100g

~Dipaket dalam bungkusan clear plastic
~Fizikal berbentuk serbuk/Powder form
~5-6 kali hidangan

PAKEJ BORONG :
Pakej E:
50 peket 100g X RM7.50

Pakej F:
>50 peket <100 peket 100g X RM6.00

Harga TERMASUK POS utk Semenanjung Malaysia sahaja..

 3. PAKEJ EKONOMI CW: Cheeze Weezee 200g

~Dipaket dalam bungkusan clear plastic
~Fizikal berbentuk serbuk/Powder form
~10-12 kali hidangan

PAKEJ BORONG :
Pakej G:
23peket 200g X RM11.00

Pakej H:
45peket 200g X RM10.00


Harga TERMASUK POS utk Semenanjung Malaysia sahaja..
 

 
 
***Sabah/ Sarawak/Singapore/Brunei sila call 013-3477184 atau email karyapintar@gmail.com atau paling bijak guna form http://cheezeweezee.blogspot.com/p/jom-order_21.html utk dapatkan quotation TERBAIK buat uolls.


Contact form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

PERLUKAN PENERANGAN? Kami akan menghubungi  anda dengan SEGERA untuk sesi penerangan. Boleh sahaja menghubungi kami melalui :
1.Telefon : 013-3477184 
2. email : 
karyapintar@gmail.com
4. Isikan maklumat borang simple seperti di bawah...

HUBUNGI KAMI

Online Form Builder by File Upload - Privacy

AGEN DROPSHIP

APA ITU DROPSHIP?

Dropship =>Kaedah biz yang melibatkan Agen Droship (pengedar) Cheeze Weezee hanya perlu membayar kepada karyapintar (pembekal) berdasarkan jualan yg berlaku atas kuasa iklan/kempen Agen Dropship.

KEUNTUNGAN BESAR kepada Agen dropship/pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana  Agen Dropship tidak perlu mempunyai produk yang dikeluarkan sendiri.


FORMULA:
Keuntungan utama adalah untuk uollls .Uolls boleh menggunakan dropshipping untuk menghasilkan lebih banyak, atau sedikit keuntungan yang perlukan –semuanya bergantung pada diri sendiri.

APA YANG DITAWARKAN OLEH DROPSHIP ?

Dropship menawarkan keuntungan sebagai berikut:


  • TIDAK perlu mengambil atau menyimpan stok sebagai persediaan sama sekali. Apabila anda menerima pesanan anda hanya perlu menempah dengan kami dan kami akan menghantar terus kepada pelanggan anda. Kami akan melakukan semua pembungkusan dan penghantaran untuk anda.
  • Rangka masa untuk tempahan sampai adalah 1- 3 hari waktu bekerja.
  • Uolls dapat menambah produk CW ke laman web / blog/ facebook uolls. KPi akan beri LINK untuk mengimport semua produk kami sekali gus. Jadi anda tidak perlu copy dan paste satu persatu gambar di laman web yang pasti penat gilerrrr dan memakan masa.

Dropship berfungsi sangat mudah:

Contoh :
  • Katakan anda jual 1peket CW 200g dengan harga RM14 + RM6(Pos)
  • Pembeli bayar kpd anda.
  • Anda hanya perlu bayar kepada kami RM10 ( harga dropship) + RM6(Pos) = RM14
  • UNTUNG/KOMISEN RM4 telah uolls perolehi...
  • Itu baru 1peket. Bayangkan jika anda hanya buat jualan 30peket sebulan! Perghhhhh! itu baru sebulan....kalau  Setahun sudah berapa keuntungan dah!!! tanpa perlu mengeluarkan modal ratusan dan ribuan untuk membeli dan menyimpan stok.
Selain menjual secara runcit sebungkus – sebungkus anda juga diberi hak untuk menjual secara borong. Katakan anda menjual cheese powder secara borong sebanyak 10kg. Harga borong boleh refr di http://cheezeweezee.blogspot.com/p/pemborong.html , dengan mudah anda mendapat komisen atau keuntunganSUPERB!!!!!!! .  Anda dengan mudah membuat keuntungan tanpa modal membeli, tanpa perlu menyimpan stok dan tanpa perlu menghantar stok. Menarik bukan?

CARA MENJADI AGEN DROPSHIP CHEEZE WEEZEE

Isi borang pendaftaran dan buat bayaran pendaftaran agen dropship dengan harga RM20, untuk mengaktifkan ID Agen dropship. Bayaran pendaftaran  agen dropship  ini adalah sekali sahaja SEUMUR HIDUP.

TIADA apa- apa yuran yang lain seperti yuran bulanan atau yuran tahunan atau yuran maintenance.

Itu sahaja yang anda perlu keluarkan untuk mula berniaga.

Tujuan yuran keahlian adalah untuk memastikan permohonan agen hanya untuk yang serius menceburi bidang perniagaan  dan juga untuk mengelakkan memohon menjadi agen semata-mata untuk mendapat harga murah kerana ini akan menganggu kelancaran perniagaan ahli-ahli dropship sedia ada.

Langkah untuk menjadi Agen Dropship Cheeze Weezee :

1 -  LIKE PAGE FACEBOOK Cheeze Weezee di bawah:

2 - Isi borang : http://cheezeweezee.blogspot.com/p/jom-order_21.html


Tiada ulasan:

Catat Ulasan